Пребарување
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Акумулатори

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна
  Слика на DURACELL ADVANCED 63Ah

  DURACELL ADVANCED 63Ah


  Спецификации

  Напон: 12 V

  Капацитет: 63 Ah

  Почетна струја: 650 A

  Поларитет: ДЕСЕН +

  Гаранција: 30 месеци

  Тежина: 16,5 кг

  Димензии: Должина 241мм, Ширина 175мм, Висина 190мм
  ден 4.950,00
  Слика на DURACELL ADVANCED 74Ah

  DURACELL ADVANCED 74Ah


  Спецификации

  Напон: 12 V

  Капацитет: 74 Ah

  Почетна струја: 740 A

  Поларитет: ДЕСЕН +

  Гаранција: 30 месеци

  Тежина: 18 кг

  Димензии: Должина 278мм, Ширина 175мм, Висина 190мм
  ден 5.790,00
  Слика на DURACELL ADVANCED 95Ah

  DURACELL ADVANCED 95Ah


  Спецификации

  Напон: 12 V

  Капацитет: 95 Ah

  Почетна струја: 820 A

  Поларитет: ДЕСЕН +

  Гаранција: 30 месеци

  Тежина: 23 кг

  Димензии: Должина 354мм, Ширина 175мм, Висина 190мм
  ден 7.190,00
  Слика на DURACELL EXTREME 70Ah AGM

  DURACELL EXTREME 70Ah AGM


  Спецификации

  Напон: 12 V

  Капацитет: 70 Ah

  Почетна струја: 20 A

  Поларитет: ДЕСЕН +

  Гаранција: 40 месеци

  Тежина: 19 кг

  Димензии: Должина 278мм, Ширина 175мм, Висина 190мм
  ден 10.200,00
  Слика на DURACELL EXTREME 80Ah AGM

  DURACELL EXTREME 80Ah AGM


  Спецификации

  Напон: 12 V

  Капацитет: 80 Ah

  Почетна струја: 800 A

  Поларитет: ДЕСЕН +

  Гаранција: 40 месеци

  Тежина: 22 кг

  Димензии: Должина 315мм, Ширина 175мм, Висина 190мм
  ден 11.400,00
  Слика на DURACELL EXTREME 92Ah AGM

  DURACELL EXTREME 92Ah AGM


  Спецификации

  Напон: 12 V

  Капацитет: 90 Ah

  Почетна струја: 850 A

  Поларитет: ДЕСЕН +

  Гаранција: 40 месеци

  Тежина: 26 кг

  Димензии: Должина 354мм, Ширина 175мм, Висина 190мм
  ден 12.700,00
  Слика на DURACELL PROFESSIONAL 180Ah

  DURACELL PROFESSIONAL 180Ah


  Спецификации

  Напон: 12 V

  Капацитет: 180 Ah

  Почетна струја: 1150 A

  Поларитет: ЛЕВ +

  Гаранција: 18 месеци

  Тежина: 45 кг

  Димензии: Должина 514мм, Ширина 223мм, Висина 195мм
  ден 12.500,00
  Слика на DURACELL PROFESSIONAL 225Ah

  DURACELL PROFESSIONAL 225Ah


  Спецификации

  Напон: 12 V

  Капацитет: 225 Ah

  Почетна струја: 1350 A

  Поларитет: ЛЕВ +

  Гаранција: 18 месеци

  Тежина: 57 кг

  Димензии: Должина 517мм, Ширина 273мм, Висина 240мм
  ден 15.300,00
  Слика на DURACELL STARTER 44Ah

  DURACELL STARTER 44Ah


  Спецификации

  Напон: 12 V

  Капацитет: 44 Ah

  Почетна струја: 360 A

  Поларитет: ДЕСЕН +

  Гаранција: 30 месеци

  Тежина: 11,2 кг

  Димензии: Должина 210мм, Ширина 175мм, Висина 175мм
  ден 3.300,00
  Слика на DURACELL STARTER 55Ah

  DURACELL STARTER 55Ah


  Спецификации

  Напон: 12 V

  Капацитет: 55 Ah

  Почетна струја: 480 A

  Поларитет: ДЕСЕН +

  Гаранција: 30 месеци

  Тежина: 13,5 кг

  Димензии: Должина 241мм, Ширина 175мм, Висина 175мм
  ден 3.950,00
  Слика на ISKRA ENERGY 100Ah

  ISKRA ENERGY 100Ah


  Спецификации

  Напон: 12 V

  Капацитет: 100 Ah

  Почетна струја: 900 A

  Поларитет: ДЕСЕН +

  Гаранција: 24 месеци

  Тежина: 23,8 кг

  Димензии: Должина 353мм, Ширина 175мм, Висина 190мм
  ден 5.900,00
  Слика на ISKRA ENERGY 44Ah

  ISKRA ENERGY 44Ah


  Спецификации

  Напон: 12 V

  Капацитет: 44 Ah

  Почетна струја: 450 A

  Поларитет: ДЕСЕН +

  Гаранција: 24 месеци

  Тежина: 12,5 кг

  Димензии: Должина 208мм, Ширина 175мм, Висина 190мм
  ден 2.650,00
  Слика на ISKRA ENERGY 55Ah

  ISKRA ENERGY 55Ah


  Спецификации

  Напон: 12 V

  Капацитет: 55 Ah

  Почетна струја: 550 A

  Поларитет: ДЕСЕН +

  Гаранција: 24 месеци

  Тежина: 15 кг

  Димензии: Должина 241мм, Ширина 175мм, Висина 190мм
  ден 3.200,00
  Слика на ISKRA ENERGY 66Ah

  ISKRA ENERGY 66Ah


  Спецификации

  Напон: 12 V

  Капацитет: 66 Ah

  Почетна струја: 630 A

  Поларитет: ДЕСЕН +

  Гаранција: 24 месеци

  Тежина: 17,3 кг

  Димензии: Должина 280мм, Ширина 175мм, Висина 190мм
  ден 3.950,00
  Слика на ISKRA ENERGY 77Ah

  ISKRA ENERGY 77Ah


  Спецификации

  Напон: 12 V

  Капацитет: 77 Ah

  Почетна струја: 730 A

  Поларитет: ДЕСЕН +

  Гаранција: 24 месеци

  Тежина: 18,6 кг

  Димензии: Должина 280мм, Ширина 175мм, Висина 190мм
  ден 4.500,00
  Слика на MONBAT DYNAMIC 100Ah

  MONBAT DYNAMIC 100Ah


  Спецификации

  Напон: 12 V

  Капацитет: 100 Ah

  Почетна струја: 800 A

  Поларитет: ДЕСЕН +

  Гаранција: 24 месеци

  Тежина: 21,8 кг

  Димензии: Должина 353мм, Ширина 175мм, Висина 190мм
  ден 5.600,00
  Слика на MONBAT DYNAMIC 45Ah

  MONBAT DYNAMIC 45Ah


  Спецификации

  Напон: 12 V

  Капацитет: 45 Ah

  Почетна струја: 360 A

  Поларитет: ДЕСЕН +

  Гаранција: 24 месеци

  Тежина: 11 кг

  Димензии: Должина 207мм, Ширина 175мм, Висина 175мм
  ден 2.700,00
  Слика на MONBAT DYNAMIC 55Ah

  MONBAT DYNAMIC 55Ah


  Спецификации

  Напон: 12 V

  Капацитет: 55 Ah

  Почетна струја: 480 A

  Поларитет: ДЕСЕН +

  Гаранција: 24 месеци

  Тежина: 13,2 кг

  Димензии: Должина 242мм, Ширина 175мм, Висина 175мм
  ден 3.250,00
  Слика на MONBAT DYNAMIC 66Ah

  MONBAT DYNAMIC 66Ah


  Спецификации

  Напон: 12 V

  Капацитет: 66 Ah

  Почетна струја: 580 A

  Поларитет: ДЕСЕН +

  Гаранција: 24 месеци

  Тежина: 15 кг

  Димензии: Должина 278мм, Ширина 175мм, Висина 175мм
  ден 3.850,00
  Слика на MONBAT DYNAMIC 75Ah

  MONBAT DYNAMIC 75Ah


  Спецификации

  Напон: 12 V

  Капацитет: 75 Ah

  Почетна струја: 680 A

  Поларитет: ДЕСЕН +

  Гаранција: 24 месеци

  Тежина: 16,4 кг

  Димензии: Должина 278мм, Ширина 175мм, Висина 175мм
  ден 4.250,00
  Слика на АКУМУЛАТОР-БАТЕРИЈА YTX7A-BS

  АКУМУЛАТОР-БАТЕРИЈА YTX7A-BS


  Опис: MF Акумулатор-батерија без одржување, модел YTX7A-BS 12V
  Димензии: 150mm Ширина:87mm Висина:94mm
  Акумулаторот не е активиран фабрички, се активира пред да почне да се користи.
  Одговара кај сите скутери кинески скутери 125 и 150сс
  Марка KAGE
  ден 1.500,00
  Слика на ПОЛНАЧ - ОДРЖУВАЧ ЗА АКУМУЛТОРИ

  ПОЛНАЧ - ОДРЖУВАЧ ЗА АКУМУЛТОРИ


  Опис: Полнач-одржувач за акумулатори.
  -Наменет за сезонски возила, мотоцикли, скутери, агрегати, косилки, глисери.
  -Battery Charger - Maintainer OUTDO 12V 0,8A
  ден 1.450,00
  Слика на ПОЛНАЧ ЗА АКУМУЛАТОР 12/24V 50-200Ah