Пребарување
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Акции и попусти

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна
  Слика на GO PRO: 7 STEPS TO BECOMING A NETWORK MARKETING PROFESSIONAL

  GO PRO: 7 STEPS TO BECOMING A NETWORK MARKETING PROFESSIONAL


  Автор: Eric Worre
  Издавачка куќа: GO PRO
  ИСБН: 9781523649099
  Година на издавање: 2013
  Број на страни: 160
  Димензии: 20 x 13.5 cm
  Корица: мека
  Јазик: Англиски (оргинал)
  ден 1.000,00 ден 400,00
  Слика на БУДЕЊЕ НА СВЕСТА

  БУДЕЊЕ НА СВЕСТА


  Цел наслов: Будење на свеста: Комплетен водич за лична и колективна преобразба
  Број на издание: 3 (трето)
  Автор: Катерина Ангеловска и Радован Витошевиќ
  Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  ИСБН: 978-608-456-9893
  Година на издавање: 2019
  Број на страни: 205
  Димензии: 140/210
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 400,00 ден 300,00
  Слика на БОГАТ ТАТКО, СИРОМАШЕН ТАТКО

  БОГАТ ТАТКО, СИРОМАШЕН ТАТКО


  Автор: Роберт Киосаки
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 9786084577805
  Година на издавање: 2010
  Број на страни: 238
  Димензии: 140/210
  Корица: мека
  Јазик: МК
  ден 400,00 ден 340,00
  Слика на ЛИДЕР БЕЗ ТИТУЛА

  ЛИДЕР БЕЗ ТИТУЛА


  Автор: Робин Шарма
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 9786084577959
  Година на издавање: 2010
  Број на страни: 218
  Димензии: 125x195
  Корица: мека
  Јазик: МК
  ден 380,00 ден 323,00
  Слика на МАГИЈА НА ГОЛЕМИТЕ СНИШТА

  МАГИЈА НА ГОЛЕМИТЕ СНИШТА


  Автор: Дејвид Џ. Шварц
  Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  ИСБН: 978-608-4569-30-5
  Година на издавање: 2016
  Број на страни: 255
  Димензии: 140/210
  Корица: мека
  Јазик: МК
  ден 450,00 ден 382,00
  Слика на МИСЛИ И ЗБОГАТИ СЕ

  МИСЛИ И ЗБОГАТИ СЕ


  Автор: Наполеон Хил
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-4569-23-7
  Година на издавање: 2014
  Број на страни: 258
  Димензии: 140/210
  Корица: мека
  Јазик: МК
  ден 400,00 ден 340,00
  Слика на МОЌТА

  МОЌТА


  Автор: Ронда Бирн
  Издавачка куќа: Топер
  ИСБН: 9786082081243
  Година на издавање: 2009
  Број на страни: 250
  Димензии: 100x200
  Корица: мека
  Јазик: МК
  ден 660,00 ден 561,00
  Слика на МОЌТА НА ПОТСВЕСТА

  МОЌТА НА ПОТСВЕСТА


  Автор: Џозеф Марфи
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 9786082300788
  Година на издавање: 2012
  Број на страни: 281
  Димензии: 140/205
  Корица: мека
  Јазик: МК
  ден 380,00 ден 323,00
  Слика на ТАЈНА

  ТАЈНА


  Автор: Ронда Бирн
  Издавачка куќа: Топер
  ИСБН: 9789989165832
  Година на издавање: 2009
  Број на страни: 213
  Димензии: 145x190
  Корица: мека
  Јазик: МК
  ден 630,00 ден 535,00
  Слика на АЛЕКС ФЕРГУСОН: МОЈАТА АВТОБИОГРАФИЈА

  АЛЕКС ФЕРГУСОН: МОЈАТА АВТОБИОГРАФИЈА


  Автор: Алекса Фергусон
  Издавачка куќа: Арс ЛИБРИС
  ИСБН: 978-608-229-700-2
  Година на издавање: 2014
  Број на страни: 376
  Димензии: 145x205
  Корица: мека
  Јазик: МК
  ден 700,00 ден 595,00
  Слика на 2666

  2666


  Автор: Роберто Болањо
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-405-2
  Година на издавање: 2015
  Број на страни: 1075
  Димензии: 140/230
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 790,00 ден 360,00
  Слика на АБАДОН, УНИШТУВАЧОТ

  АБАДОН, УНИШТУВАЧОТ


  Автор: Ернесто Сабато
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-416-8
  Година на издавање: 2016
  Број на страни: 442
  Димензии: 140/210
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 500,00 ден 230,00
  Слика на АВТОБИОГРАФИЈАТА НА БЕНЏАМИН ФРЕНКЛИН

  АВТОБИОГРАФИЈАТА НА БЕНЏАМИН ФРЕНКЛИН


  Автор: Бенџамин Френклин
  Издавачка куќа: Арс ЛИБРИС
  ИСБН: 978-608-247-305-5
  Година на издавање: 2015
  Број на страни: 160
  Димензии: 145х207
  Корица: мека
  Јазик: МК
  ден 250,00 ден 212,00
  Слика на АГРИЏЕНТО

  АГРИЏЕНТО


  Автор: Костас Хаџиантониу
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-282-9
  Година на издавање: 2014
  Број на страни: 387
  Димензии: 140/210
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 450,00 ден 180,00
  Слика на АЗИЛАНТОТ

  АЗИЛАНТОТ


  Автор: Арнон Грунберг
  Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  ИСБН: 978-608-4569-46-6
  Година на издавање: 2016
  Број на страни: 416
  Димензии: 140/205
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 400,00 ден 250,00
  Слика на АКО НИКОЈ НЕ ЗБОРУВА ЗА СКРИЕНИ НЕШТА

  АКО НИКОЈ НЕ ЗБОРУВА ЗА СКРИЕНИ НЕШТА


  Автор: Џон Мегрегор
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 9786082300542
  Година на издавање: 2012
  Број на страни: 254
  Димензии: 140X205
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 280,00 ден 160,00
  Слика на АНТИКАНЦЕР: НОВ НАЧИН НА ЖИВОТ

  АНТИКАНЦЕР: НОВ НАЧИН НА ЖИВОТ


  Автор: д-р Давид Серван-Шрајбер
  Издавачка куќа: Арс ЛИБРИС
  ИСБН: 978-608-229-639-5
  Година на издавање: 2014
  Број на страни: 336
  Димензии: 145x205
  Корица: мека
  Јазик: МК
  ден 500,00 ден 425,00
  Слика на АНТОЛОГИЈА НА БРАЗИЛСКИОТ РАСКАЗ

  АНТОЛОГИЈА НА БРАЗИЛСКИОТ РАСКАЗ


  Автор: Раскази на бразилски писатели
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 9786082300993
  Година на издавање: 2012
  Број на страни: 293
  Димензии: 140X205
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 280,00 ден 140,00
  Слика на АРХИПЕЛАГОГОТ ГУЛАГ

  АРХИПЕЛАГОГОТ ГУЛАГ


  Автор: Александар Солженицин
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-317-8
  Година на издавање: 2015
  Број на страни: 490
  Димензии: 140/200
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 600,00 ден 350,00
  Слика на БАЛКАНСКИ НАРАТИВИ

  БАЛКАНСКИ НАРАТИВИ


  Автор: Катица Ќулавкова
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-578-3
  Година на издавање: 2018
  Број на страни: 334
  Димензии: 140/210
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 350,00 ден 230,00
  Слика на БЕАТРИЧЕ И ВЕРГИЛИЈ

  БЕАТРИЧЕ И ВЕРГИЛИЈ


  Автор: Јан Мартел
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 9786082300801
  Година на издавање: 2013
  Број на страни: 169
  Димензии: 140X205
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 350,00 ден 180,00
  Слика на БЕЛО-ЦРВЕН СВЕТ

  БЕЛО-ЦРВЕН СВЕТ


  Автор: Дорота Масловска
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-245-6
  Година на издавање: 2014
  Број на страни: 213
  Димензии: 140/210
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 320,00 ден 180,00
  Слика на БОГ МИ Е СВЕДОК

  БОГ МИ Е СВЕДОК


  Автор: Макис Цитас
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-435-9
  Година на издавање: 2016
  Број на страни: 183
  Димензии: 140/210
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 350,00 ден 160,00
  Слика на ВАБИ-САБИ

  ВАБИ-САБИ


  Автор: Франсеск Миралјес
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-4569-34-3
  Година на издавање: 2016
  Број на страни: 234
  Димензии: 125/195
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 320,00 ден 220,00
  Слика на ВЕРЗИЈАТА НА БАРНИ

  ВЕРЗИЈАТА НА БАРНИ


  Автор: Мордекај Ришлер
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-365-9
  Година на издавање: 2015
  Број на страни: 481
  Димензии: 140/210
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 500,00 ден 320,00
  Слика на ВЕЧЕРА

  ВЕЧЕРА


  Автор: Херман Кох
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-398-7
  Година на издавање: 2015
  Број на страни: 256
  Димензии: 140/205
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 400,00 ден 230,00
  Слика на ВИСОКИТЕ ПЛАНИНИ НА ПОРТУГАЛИЈА

  ВИСОКИТЕ ПЛАНИНИ НА ПОРТУГАЛИЈА


  Автор: Јан Мартел
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-421-6
  Година на издавање: 2016
  Број на страни: 281
  Димензии: 140/210
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 400,00 ден 250,00
  Слика на ВОДИЧ ЗА ВЉУБЕНИТЕ

  ВОДИЧ ЗА ВЉУБЕНИТЕ


  Автор: Кејт Грибл
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 9786082300061
  Година на издавање: 2011
  Број на страни: 194
  Димензии: 125x195
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 250,00 ден 110,00
  Слика на ВОЈНИЦИ СО ГУМЕНИ ЧИЗМИ

  ВОЈНИЦИ СО ГУМЕНИ ЧИЗМИ


  Автор: Ивица Челиковиќ
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-486-1
  Година на издавање: 2017
  Број на страни: 146
  Димензии: 125/195
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 250,00 ден 170,00
  Слика на ВРАЌАЊЕТО НА КОЗИТЕ

  ВРАЌАЊЕТО НА КОЗИТЕ


  Автор: Луан Старова
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-422-9
  Година на издавање: 2016
  Број на страни: 200
  Димензии: 140/210
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 250,00 ден 160,00
  Слика на ВРЕМЕТО НА ИРВАСИТЕ

  ВРЕМЕТО НА ИРВАСИТЕ


  Автор: Митко Маџунков
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-225-5
  Година на издавање: 2014
  Број на страни: 438
  Димензии: 120Х200
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 500,00 ден 250,00
  Слика на ГЕНЕРАЛОТ И НЕГОВАТА АРМИЈА

  ГЕНЕРАЛОТ И НЕГОВАТА АРМИЈА


  Автор: Георгиј Владимов
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-550-9
  Година на издавање: 2017
  Број на страни: 500
  Димензии: 140/210
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 400,00 ден 250,00
  Слика на ГЛАДНИОТ ПАТ

  ГЛАДНИОТ ПАТ


  Автор: Бен Окри
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 9786082300917
  Година на издавање: 2012
  Број на страни: 590
  Димензии: 140X205
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 500,00 ден 320,00
  Слика на ГОРЕ Е ТИВКО

  ГОРЕ Е ТИВКО


  Автор: Гербранд Бакер
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-432-8
  Година на издавање: 2016
  Број на страни: 249
  Димензии: 140/205
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 400,00 ден 250,00
  Слика на ГОСПОДАРОТ

  ГОСПОДАРОТ


  Автор: Колм Тојбин
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-438-0
  Година на издавање: 2016
  Број на страни: 387
  Димензии: 140/210
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 450,00 ден 260,00
  Слика на ГРАНИЦА

  ГРАНИЦА


  Автор: Луан Старова
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-532-5
  Година на издавање: 2017
  Број на страни: 293
  Димензии: 125/195
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 300,00 ден 199,00
  Слика на ГРОБНА ТИШИНА

  ГРОБНА ТИШИНА


  Автор: Арналдур Индридасон
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-439-7
  Година на издавање: 2016
  Број на страни: 252
  Димензии: 140/210
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 380,00 ден 160,00
  Слика на ДА КУПИМЕ ПОЕТ

  ДА КУПИМЕ ПОЕТ


  Автор: Афонсо Круш
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-590-5
  Година на издавање: 2018
  Број на страни: 106
  Димензии: 140 х 205
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 250,00 ден 160,00
  Слика на ДВЕ ПЕРНИЦИ

  ДВЕ ПЕРНИЦИ


  Автор: Оливера Ќорвезироска
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 9786084577737
  Година на издавање: 2010
  Број на страни: 186
  Димензии: 125Х195
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 300,00 ден 140,00
  Слика на ДОЛНА ЗЕМЈА

  ДОЛНА ЗЕМЈА


  Автор: Џозеф ОНил
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 9786082300856
  Година на издавање: 2012
  Број на страни: 300
  Димензии: 140X205
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 350,00 ден 160,00
  Слика на ДОМОТ НА АЛЕКСАНДАР

  ДОМОТ НА АЛЕКСАНДАР


  Автор: Митко Маџунков
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-306-2
  Година на издавање: 2015
  Број на страни: 152
  Димензии: 120/200
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 240,00 ден 120,00
  Слика на ЕРЕТИЧКИ ПИСМА

  ЕРЕТИЧКИ ПИСМА


  Автор: Стефан Марковски
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-569-1
  Година на издавање: 2018
  Број на страни: 218
  Димензии: 125/195
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 250,00 ден 160,00
  Слика на ЗАБАВАТА МОЖЕ ДА ПОЧНЕ

  ЗАБАВАТА МОЖЕ ДА ПОЧНЕ


  Автор: Николо Аманити
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 9786082300276
  Година на издавање: 2013
  Број на страни: 291
  Димензии: 140X205
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 450,00 ден 135,00
  Слика на ЗАДОЛЖИТЕЛНА СРЕЌА

  ЗАДОЛЖИТЕЛНА СРЕЌА


  Автор: Норман Манеа
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-298-0
  Година на издавање: 2015
  Број на страни: 220
  Димензии: 120/200
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 280,00 ден 140,00
  Слика на ИМА ЛИ КОЈ ДА ВЕ САКА

  ИМА ЛИ КОЈ ДА ВЕ САКА


  Автор: Калин Терзиски
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 9786082301174
  Година на издавање: 2013
  Број на страни: 156
  Димензии: 140X205
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 280,00 ден 140,00
  Слика на ЈАС, ТИТО И МИКИ МАУС

  ЈАС, ТИТО И МИКИ МАУС


  Автор: Блаже Миневски
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-232-4
  Година на издавање: 2014
  Број на страни: 135
  Димензии: 125/195
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 250,00 ден 150,00
  Слика на ЈАТКИТЕ НА ЗАГАТКИТЕ

  ЈАТКИТЕ НА ЗАГАТКИТЕ


  Автор: Тоде Илиевски
  Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  ИСБН: 978-608-4569-65-7
  Година на издавање: 2017
  Број на страни: 111
  Димензии: 125/195
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 150,00 ден 90,00
  Слика на КАДЕ ИСЧЕЗНА, БЕРНАДЕТ?

  КАДЕ ИСЧЕЗНА, БЕРНАДЕТ?


  Автор: Марија Семпл
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-425-0
  Година на издавање: 2016
  Број на страни: 298
  Димензии: 140/210
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 450,00 ден 290,00
  Слика на КАКО ВО ФИЛМ

  КАКО ВО ФИЛМ


  Автор: Винко Модерндорфер
  Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  ИСБН: 978-608-4569-855
  Година на издавање: 2019
  Број на страни: 245
  Димензии: 140/210
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 340,00 ден 240,00
  Слика на КОЛКУ БЕШЕ ДОЦНА, КОЛКУ ДОЦНА

  КОЛКУ БЕШЕ ДОЦНА, КОЛКУ ДОЦНА


  Автор: Џејмс Келман
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-529-5
  Година на издавање: 2017
  Број на страни: 413
  Димензии: 135/200
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 450,00 ден 280,00