Пребарување
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  3-6 години

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна
  Слика на CHECKERED FLAG - BAGHERA

  CHECKERED FLAG - BAGHERA


  Возраст 3 до 6 год.
  Тежина 0.1 kg
  Димензии 58 cm x 42 cm
  Наменето за момчиња и девојчиња
  ден 686,00
  Слика на LARGE BLUE WAGON - BAGHERA

  LARGE BLUE WAGON - BAGHERA


  Возраст 3+
  Димензии д54 х в34 х ш30 см
  Тежина 8 kg
  Материјал Метал
  Време на составување 20 мин.
  Може да се прилагоди во 3 позиции
  ден 6.510,00
  Слика на NEW YORK CAR SET- LE TOY VAN

  NEW YORK CAR SET- LE TOY VAN


  Возраст 3+
  Димензии 1.5 x 3 x 4.5cm
  Произведено во Англија
  ден 1.420,00
  Слика на RACING KIT СО РЕТРО КАПА И ОЧИЛА - BAGHERA

  RACING KIT СО РЕТРО КАПА И ОЧИЛА - BAGHERA


  Возраст 3 до 6 год.
  Тежина 0.2 kg
  Наменето за момчиња и девојчиња
  ден 2.670,00
  Слика на SOPHIE'S ДРВЕНА КУЌИЧКА ЗА КУКЛИ - LE TOY VAN

  SOPHIE'S ДРВЕНА КУЌИЧКА ЗА КУКЛИ - LE TOY VAN


  Возраст 3+
  Димензии 61 x 35 x 67cm
  Произведено во Англија
  ден 9.222,00
  Слика на БЕНЗИНСКА ПУМПА - BAGHERA

  БЕНЗИНСКА ПУМПА - BAGHERA


  Возраст 3 до 6 год.
  Тежина 5,5 кг.
  Димензии 85cm x 30cm x 30cm
  Материјал Метал
  Наменето за момчиња и девојчиња
  ден 7.434,00
  Слика на ГРАДЕЖНИ ВОЗИЛА - LE TOY VAN

  ГРАДЕЖНИ ВОЗИЛА - LE TOY VAN


  Возраст 3+
  Димензии 8.5 x 3.5 x 5cm
  Произведено во Англија
  ден 1.420,00
  Слика на ДЕТСКА СПАЛНА СОБА НА DAISYLANE

  ДЕТСКА СПАЛНА СОБА НА DAISYLANE


  Возраст 3+
  Димензии 10,5х5х16 см
  Колекција Daisylane
  Произведено во Англија
  ден 1.845,00
  Слика на ДРВЕН СЕТ ЗА ЧАЈ- LE TOY VAN

  ДРВЕН СЕТ ЗА ЧАЈ- LE TOY VAN


  Возраст 3+
  Димензии 29 x 20 x 10cm
  Произведено во Англија
  ден 2.260,00
  Слика на ДРВЕНО КРЕВЕТЧЕ ЗА КУКЛИ - LE TOY VAN

  ДРВЕНО КРЕВЕТЧЕ ЗА КУКЛИ - LE TOY VAN


  Возраст 3+
  Димензии 416 мм x 236 мм x 243 мм
  Произведено во Англија
  ден 2.905,00
  Слика на КАФЕМАТ - LE TOY VAN

  КАФЕМАТ - LE TOY VAN


  Возраст 3+
  Димензии 11 x 19 x 21cm
  Произведено во Англија
  ден 2.260,00
  Слика на КОЛИЧКА ЗА ВЛЕЧЕЊЕ - LE TOY VAN

  КОЛИЧКА ЗА ВЛЕЧЕЊЕ - LE TOY VAN


  Возраст 3+
  Димензии 50х42х30 см
  Произведено во Англија
  ден 5.165,00 ден 4.648,00
  Слика на КОЧИЈА ОД БАЈКИТЕ И ЕДНОРОГ - LE TOY VAN

  КОЧИЈА ОД БАЈКИТЕ И ЕДНОРОГ - LE TOY VAN


  Возраст 3+
  Димензии 30 x 12 x 15cm
  Произведено во Англија
  ден 2.580,00
  Слика на ЛЕ ГРАНД ГАРАЖА - LE TOY VAN

  ЛЕ ГРАНД ГАРАЖА - LE TOY VAN


  Возраст 3+
  Димензии 53.5 x 40 x 42cm
  Произведено во Англија
  ден 6.460,00
  Слика на МЕДИЦИНКА ТОРБА DOCTOR'S - LE TOY VAN

  МЕДИЦИНКА ТОРБА DOCTOR'S - LE TOY VAN


  Возраст 3+
  Димензии 22 x 14.5 x 15cm
  Произведено во Англија
  ден 2.900,00
  Слика на МОЈАТА ПРВА РАБОТИЛНИЦА - LE TOY VAN

  МОЈАТА ПРВА РАБОТИЛНИЦА - LE TOY VAN


  Возраст 3+
  Димензии 40 x 27 x 51cm
  Произведено во Англија
  ден 5.810,00
  Слика на МОЈОТ ПРВ ЗАМОК- LE TOY VAN

  МОЈОТ ПРВ ЗАМОК- LE TOY VAN


  Возраст 3+
  Димензии 42.5 x 42.5 x 40cm
  Произведено во Англија
  ден 3.550,00 ден 3.195,00
  Слика на ПИРАТСКИ БРОД BARBAROSSA - LE TOY VAN

  ПИРАТСКИ БРОД BARBAROSSA - LE TOY VAN


  Возраст 3+
  Димензии 50 x 19 x 48cm
  Произведено во Англија
  ден 3.870,00 ден 3.483,00
  Слика на СЕТ ВОЗИЛА ЗА ИТНИ СЛУЧАИ - LE TOY VAN

  СЕТ ВОЗИЛА ЗА ИТНИ СЛУЧАИ - LE TOY VAN


  Возраст 3+
  Димензии 10 x 3 x 5 cm
  Произведено во Англија
  ден 772,00
  Слика на СЕТ РЕТРО ДРВЕНИ АВТОМОБИЛИ - LE TOY VAN

  СЕТ РЕТРО ДРВЕНИ АВТОМОБИЛИ - LE TOY VAN


  Возраст 3+
  Димензии 63mm x 30mm x 39mm
  Произведено во Англија
  ден 772,00
  Слика на ТОРБА ЗА УБАВИНА STAR - LE TOY VAN

  ТОРБА ЗА УБАВИНА STAR - LE TOY VAN


  Возраст 3+
  Произведено во Англија
  ден 2.260,00
  Слика на ТРАНСПОРТЕР ЗА АВТОМОБИЛИ - LE TOY VAN

  ТРАНСПОРТЕР ЗА АВТОМОБИЛИ - LE TOY VAN


  Возраст 3+
  Димензии 32 x 7.5 x 14.5cm
  Произведено во Англија
  ден 1.940,00
  Слика на ХОЛИВУД ДРВЕНА КАМЕРА - LE TOY VAN

  ХОЛИВУД ДРВЕНА КАМЕРА - LE TOY VAN


  Возраст 3+
  Произведено во Англија
  ден 1.420,00
  Слика на RIDER GENTLEMAN

  RIDER GENTLEMAN


  Вистински мал ретро автомобил е наменет за деца на возраст од 2 + години
  Тежина 8 кг.
  Димензии 90cm x 38cm x 41cm
  Материјал Метал
  Содржи 4 налепници
  Наменето за момчиња и девојчиња
  ден 14.060,00
  Слика на RIDER RED - BAGHERA

  RIDER RED - BAGHERA


  Вистински мал ретро автомобил е наменет за деца на возраст од 2 + години
  Тежина 8 кг.
  Димензии 87cm x 38cm x 41cm
  Материјал Метал
  Наменето за момчиња и девојчиња
  ден 12.316,00
  Слика на RIDER SILVER - BAGHERA

  RIDER SILVER - BAGHERA


  Вистински мал ретро автомобил е наменет за деца на возраст од 2 + години
  Тежина 8 кг.
  Димензии 87cm x 38cm x 41cm
  Материјал Метал
  Наменето за момчиња и девојчиња
  ден 12.316,00 ден 11.084,00
  Слика на RIDER SNOW WHITE- BAGHERA

  RIDER SNOW WHITE- BAGHERA


  Вистински мал ретро автомобил е наменет за деца на возраст од 2 + години
  Тежина 8 кг.
  Димензии 87cm x 38cm x 41cm
  Материјал Метал
  Наменето за момчиња и девојчиња
  ден 12.316,00
  Слика на РЕТРО ЦРВЕН БАЛАН ВЕЛОСИПЕД - BAGHERA

  РЕТРО ЦРВЕН БАЛАН ВЕЛОСИПЕД - BAGHERA


  Овој ретро велосипед е наменет за деца на возраст од 2-5 години
  Висина на седиштето 40 / 47cm
  Тежина 22 кг.
  Висина 56 / 62 cm
  Должина 86 cm
  Материјал Метал
  Наменето за момчиња и девојчиња
  ден 7.879,00 ден 7.091,00
  Слика на ЦРВЕН РЕТРО ТРИЦИКЛ - BAGHERA

  ЦРВЕН РЕТРО ТРИЦИКЛ - BAGHERA


  Овој црвен ретро трицикл е наменет за деца на возраст од 3+
  Тежина 8.5 кг.
  Ширина 50 cm
  Висина 60 cm
  Должина 76 cm
  Материјал Метал
  Наменето за момчиња и девојчиња
  ден 8.072,00