Пребарување
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Поезија

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна
  Слика на ГОЛЕМАТА ЦРВЕНА КНИГА

  ГОЛЕМАТА ЦРВЕНА КНИГА


  Автор: Џелалудин Руми
  Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  ИСБН: 9786084569985
  Година на издавање: 2020
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 350,00 ден 270,00
  Слика на ПРОРОКОТ

  ПРОРОКОТ


  Автор: Карил Џибран
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-556-1
  Година на издавање: 2018
  Број на страни: 83
  Димензии: 125/195
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 150,00 ден 120,00
  Слика на УМЕШНОСТА НА ВОЈУВАЊЕТО

  УМЕШНОСТА НА ВОЈУВАЊЕТО


  Автор: Сун Цу
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-191-4
  Година на издавање: 2014
  Број на страни: 107
  Димензии: 125/195
  Корица: мека
  Јазик: МК
  ден 199,00 ден 150,00
  Слика на ЧЕКОР ПО ЖИЦА

  ЧЕКОР ПО ЖИЦА


  Автор: Вања Изова Велева
  Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  ИСБН: 978-608-4569-66-4
  Година на издавање: 2017
  Број на страни: 73
  Димензии: 125/195
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 200,00
  Слика на ПАТОТ

  ПАТОТ


  Автор: Виолета Танчева-Златева
  Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  ИСБН: 978-608-4569-73-2
  Година на издавање: 2018
  Број на страни: 87
  Димензии: 125X195
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 200,00
  Слика на ДЕНИЦИЈА

  ДЕНИЦИЈА


  Автор: Петре М. Андреевски
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 9989153566
  Година на издавање: 2005
  Број на страни: 69
  Димензии: 125/195
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 200,00 ден 160,00
  Слика на ЕЛЕНОТ СЛУША ВИНОЖИТО

  ЕЛЕНОТ СЛУША ВИНОЖИТО


  Автор: Магдалена Чапаровска
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-516-5
  Година на издавање: 2017
  Број на страни: 97
  Димензии: 125/195
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 150,00
  Слика на УЛИЦА ДИШИ ДЛАБОКО

  УЛИЦА ДИШИ ДЛАБОКО


  Автор: Игор Џамбазов
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-553-0
  Година на издавање: 2017
  Број на страни: 160
  Димензии: 140X210
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 300,00 ден 250,00
  Слика на ГОЛЕМАТА ЦРВЕНА КНИГА (ТОМ 2)

  ГОЛЕМАТА ЦРВЕНА КНИГА (ТОМ 2)


  Автор: Џелалудин Руми
  Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  ИСБН: 978-608-4892-32-8
  Година на издавање: 2020
  Број на страни: 272
  Димензии: 140x210
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 350,00 ден 270,00