Пребарување
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Компаси и Лупи

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна
  Слика на КОМПАС LEVENHUK ARMY AC10

  КОМПАС LEVENHUK ARMY AC10


  Карактеристики:

  -Компас со течност, со процеп за вид и размер во милји
  -Две скали: скала во сантиметри и скала во инчи
  -Ниво на меур
  -Формула маса на задниот дел од капакот
  -Стандардна нишка за статив
  ден 799,00
  Слика на КОМПАС LEVENHUK LABZZ CM2

  КОМПАС LEVENHUK LABZZ CM2


  -Компасот Levenhuk LabZZ CM2 е модел на патување од серијата Levenhuk LabZZ за деца.
  -Со овој компас, детето ќе научи да ги користи наједноставните алатки за навигација, да се движи по мапата, да бара локации и ќе може да ја најде најкратката рута до дестинацијата во градот или надвор од него.
  ден 430,00
  Слика на ЛУПА LEVENHUK LABZZ МG1 СО КОМПАС

  ЛУПА LEVENHUK LABZZ МG1 СО КОМПАС


  -Лупата „Levenhuk LABZZ МG1“ со компас е оптички уред што им е потребен на сите млади истражувачи.
  -Лупата обезбедува зголемување до 8x.
  -Покрај тоа, мал компас вграден во рачката ќе го научи младиот научник да се движи по главните точки и да го најде патот до непознати места.
  ден 500,00
  Слика на ЛУПА LEVENHUK LABZZ МG3 СО КОМПАС

  ЛУПА LEVENHUK LABZZ МG3 СО КОМПАС


  -Зголемувачот има две леќи – со 3х и 8х зголемување.
  -Двете леќи се направени од акрилик и даваат детални и јасни слики.
  -Поголемата леќа ќе ви помогне да читате или прегледувате фотографии.
  -Помалиот е идеален за проучување на мали предмети. Рачката на лупата има вграден механички компас со главни точки и дигитална вага.

  -Рачката и рамката на лупата се изработени од пластика отпорна на удари.
  ден 690,00
  Слика на ЛУПА ЗА ГЛАВА LEVENHUK ZENO VIZOR G3

  ЛУПА ЗА ГЛАВА LEVENHUK ZENO VIZOR G3


  Карактеристики:

  -Лупа со двогледна рамка со дополнителна лента за на глава
  -LED осветлување
  -Пет степени на зголемување
  -Опсег на зголемување 1x – 3,5x
  -Заменливи леќи
  ден 1.199,00
  Слика на ЛУПА ЗА ГЛАВА LEVENHUK ZENO VIZOR H7

  ЛУПА ЗА ГЛАВА LEVENHUK ZENO VIZOR H7


  Карактеристики:

  -Лупа за глава со заменливи леќи
  -Може да се монтираат две леќи истовремено
  -Дополнителна ротирачка леќа за десното око
  -Вграденото осветлување има три LED светла со две нивоа на осветленост
  -Подеслива лента за на глава
  -Се напојува со батерија
  ден 2.199,00