Пребарување
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Гардеробери и архивски ормари

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна
  Слика на АРХИВСКИ ОРМАР - CR 1272 JM

  АРХИВСКИ ОРМАР - CR 1272 JM


  • Уникатна Брава
  • Висинско подесување
  • 0,6mm челичен лим
  • 3 Години Гаранција
  • ДИМЕНЗИИ [ ВхШхД ] : 900, 400, 1850

  ПРЕД ДА ИЗВРШИТЕ НАРАЧКА ЈАВЕТЕ СЕ ЗА ПРОВЕРКА НА КОЛИЧИНИ
  ден 19.999,00
  Слика на АРХИВСКИ ОРМАР - MEGA 500 – METAL RACK

  АРХИВСКИ ОРМАР - MEGA 500 – METAL RACK


  • Макс. Товар на 1 рафт: 500кг
  • Прилагодлива висина
  • Галванизиран Метал
  • 5 Години Гаранција
  • ДИМЕНЗИИ [ ВхШхД ] : 177 x 200 x 60 cm
  ден 13.599,00
  Слика на АРХИВСКИ ОРМАР - STAR 175 – METAL RACK

  АРХИВСКИ ОРМАР - STAR 175 – METAL RACK


  • Макс. Товар на 1 рафт: 175кг
  • Прилагодлива висина
  • Галванизиран Метал
  • 5 Години Гаранција
  • ДИМЕНЗИИ [ ВхШхД ] : 170 x 75 x 30 cm
  ден 3.999,00
  Слика на АРХИВСКИ ОРМАР - STAR 275

  АРХИВСКИ ОРМАР - STAR 275


  • Макс. Товар на 1 рафт: 275кг
  • Прилагодлива висина
  • Галванизиран Метал
  • 5 Години Гаранција
  • ДИМЕНЗИИ [ ВхШхД ] : 180 x 90 x 40 cm
  ден 5.499,00
  Слика на АРХИВСКИ ОРМАР - STAR 350 – METAL RACK

  АРХИВСКИ ОРМАР - STAR 350 – METAL RACK


  • Макс. Товар на 1 рафт: 350кг
  • Прилагодлива висина
  • Галванизиран Метал
  • 5 Години Гаранција
  • ДИМЕНЗИИ [ ВхШхД ] : 180 x 90 x 45 cm
  ден 4.199,00
  Слика на АРХИВСКИ ОРМАР - STAR PLUS 250 – METAL RACK

  АРХИВСКИ ОРМАР - STAR PLUS 250 – METAL RACK


  • Макс. Товар на 1 рафт: 250кг
  • Прилагодлива висина
  • Галванизиран Метал
  • 5 Години Гаранција
  • ДИМЕНЗИИ [ ВхШхД ] : 180 x 120 x 45 cm
  ден 8.550,00
  Слика на АРХИВСКИ ОРМАР CARMEN - CR 1233J

  АРХИВСКИ ОРМАР CARMEN - CR 1233J


  • Уникатна брава
  • Место за етикета со име
  • 0,6 mm челичен лим
  • 3 Години Гаранција
  ден 10.499,00
  Слика на АРХИВСКИ ОРМАР CARMEN - CR 1235L

  АРХИВСКИ ОРМАР CARMEN - CR 1235L


  • Уникатна брава
  • Висинско подесување на рафтовите
  • 0,6 mm челичен лим
  • 3 Години Гаранција
  ден 18.899,00
  Слика на АРХИВСКИ ОРМАР CARMEN - CR 1238

  АРХИВСКИ ОРМАР CARMEN - CR 1238


  • Уникатна брава
  • Висинско подесување на рафтовите
  • 0,6 mm челичен лим
  • 3 Години Гаранција
  ден 14.299,00
  Слика на Архивски ормар CR 1248 L

  Архивски ормар CR 1248 L


  • Дигитална Брава
  • Висинско подесување на рафтовите
  • 0,6 mm челичен лим
  • 3 Години Гаранција
  ден 21.899,00