Пребарување
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Вертикални пијана

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна
  Слика на FEURICH 115 - PREMIERE

  FEURICH 115 - PREMIERE


  ПРОИЗВОД: Вертикален клавир
  МОДЕЛ: 115 – PREMIERE
  РОК НА ИСПОРАКА: до 30 работни дена по денот на уплатата.
  УСЛОВИ НА ПЛАЌАЊЕ: 100% аванс, со платежна картичка или на фактура
  ТРАНСПОРТ: Испорака на инструментот е гратис на територијата на Скопје
  ШТИМАЊЕ: Првото штимање е гратис
  ГАРАНЦИЈА: 5 години према условите во гарантниот лист
  ден 255.000,00
  Слика на FEURICH 122 - UNIVERSAL

  FEURICH 122 - UNIVERSAL


  ПРОИЗВОД: Вертикален клавир
  МОДЕЛ: 122 - UNIVERSAL
  РОК НА ИСПОРАКА: до 30 работни дена по денот на уплатата.
  УСЛОВИ НА ПЛАЌАЊЕ: 100% аванс, со платежна картичка или на фактура
  ТРАНСПОРТ: Испорака на инструментот е гратис на територијата на Скопје
  ШТИМАЊЕ: Првото штимање е гратис
  ГАРАНЦИЈА: 5 години према условите во гарантниот лист
  ден 316.600,00
  Слика на FEURICH 125 - DESIGN

  FEURICH 125 - DESIGN


  ПРОИЗВОД: Вертикален клавир
  МОДЕЛ: 125 - DESIGN
  РОК НА ИСПОРАКА: до 30 работни дена по денот на уплатата.
  УСЛОВИ НА ПЛАЌАЊЕ: 100% аванс, со платежна картичка или на фактура
  ТРАНСПОРТ: Испорака на инструментот е гратис на територијата на Скопје
  ШТИМАЊЕ: Првото штимање е гратис
  ГАРАНЦИЈА: 5 години према условите во гарантниот лист
  ден 348.000,00
  Слика на FEURICH 133 - CONCERT

  FEURICH 133 - CONCERT


  ПРОИЗВОД: Вертикален клавир
  МОДЕЛ: 133 - CONCERT
  РОК НА ИСПОРАКА: до 30 работни дена по денот на уплатата.
  УСЛОВИ НА ПЛАЌАЊЕ: 100% аванс, со платежна картичка или на фактура
  ТРАНСПОРТ: Испорака на инструментот е гратис на територијата на Скопје
  ШТИМАЊЕ: Првото штимање е гратис
  ГАРАНЦИЈА: 5 години према условите во гарантниот лист
  ден 440.000,00
  Филтри Close
  Min: ден 255.000,00 Max: ден 440.000,00
  ден255000 ден440000