Пребарување
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Бокали и филтри за вода

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна
  Слика на Бокал Astra со променлив филтер Unimax

  Бокал Astra со променлив филтер Unimax


  Наједноставното решение за чиста и здрава вода!
  Волумен на бокалот: 1,5 l
  Капацитет на променливиот филтер: за филтрирање до 200 l вода.
  Материјал: Медицинска пластика.
  ден 1.380,00
  Слика на DAFI КОМПЛЕТ ПРОМЕНЛИВИ ФИЛТРИ ЗА ШИШЕ

  DAFI КОМПЛЕТ ПРОМЕНЛИВИ ФИЛТРИ ЗА ШИШЕ


  Чиста вода секогаш со вас! Замена за потрошениот филтер за шише! Економично и практично решение!
  ден 820,00
  Слика на DAFI ШИШЕ ЗА ПРОЧИСТУВАЊЕ ВОДА СО ПРОМЕНЛИВ ФИЛТЕР – 500 ML

  DAFI ШИШЕ ЗА ПРОЧИСТУВАЊЕ ВОДА СО ПРОМЕНЛИВ ФИЛТЕР – 500 ML


  Чиста вода секогаш со вас! Економично и практично решение!
  ден 910,00
  Слика на БОКАЛ ASTRA СО ПРОМЕНЛИВ ФИЛТЕР UNIMAX ACQUAMAG MG2+

  БОКАЛ ASTRA СО ПРОМЕНЛИВ ФИЛТЕР UNIMAX ACQUAMAG MG2+


  Наједноставното решение за чиста и здрава вода збогатена со магнезиум!
  ден 1.460,00
  Слика на БОКАЛ ATRIA СО ПРОМЕНЛИВ ФИЛТЕР CLASSIC

  БОКАЛ ATRIA СО ПРОМЕНЛИВ ФИЛТЕР CLASSIC


  Наједноставното решение за чиста и здрава вода!
  ден 1.260,00
  Слика на БОКАЛ ATRIA СО ПРОМЕНЛИВ ФИЛТЕР CLASSIC ACQUAMAG MG2+

  БОКАЛ ATRIA СО ПРОМЕНЛИВ ФИЛТЕР CLASSIC ACQUAMAG MG2+


  Наједноставното решение за чиста и здрава вода збогатена со магнезиум!
  ден 1.350,00
  Слика на ПРОМЕНЛИВ ФИЛТЕР CLASSIC

  ПРОМЕНЛИВ ФИЛТЕР CLASSIC


  Резервен филтер за бокали Dafi Atria за чиста и здрава вода!
  ден 308,00
  Слика на ПРОМЕНЛИВ ФИЛТЕР CLASSIC ACQUA BALANCE PH+

  ПРОМЕНЛИВ ФИЛТЕР CLASSIC ACQUA BALANCE PH+


  Се грижи за балансирање на pH вредноста на Вашето тело!
  ден 840,00
  Слика на ПРОМЕНЛИВ ФИЛТЕР CLASSIC ACQUAMAG MG2+

  ПРОМЕНЛИВ ФИЛТЕР CLASSIC ACQUAMAG MG2+


  Наједноставното решение за чиста и здрава вода збогатена со магнезиум!
  ден 470,00
  Слика на ПРОМЕНЛИВ ФИЛТЕР UNIMAX

  ПРОМЕНЛИВ ФИЛТЕР UNIMAX


  Резервен филтер за бокали Dafi Astra за чиста и здрава вода!
  ден 376,00
  Слика на ПРОМЕНЛИВ ФИЛТЕР UNIMAX ACQUA BALANCE PH+

  ПРОМЕНЛИВ ФИЛТЕР UNIMAX ACQUA BALANCE PH+


  Се грижи за балансирање на pH вредноста на Вашето тело!
  ден 1.020,00
  Слика на ПРОМЕНЛИВ ФИЛТЕР UNIMAX ACQUAMAG MG2+

  ПРОМЕНЛИВ ФИЛТЕР UNIMAX ACQUAMAG MG2+


  Наједноставното решение за чиста и здрава вода збогатена со магнезиум!
  ден 585,00
  Филтри Close
  Min: ден 308,00 Max: ден 1.460,00
  ден308 ден1460