Пребарување
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Биографија и автобиографија

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна
  Слика на А ПРОПО НИШТО

  А ПРОПО НИШТО


  Автор: Вуди Ален
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-247-305-5
  Година на издавање: 2020
  Број на страни: 378
  Димензии: 140/210
  Корица: мека
  Јазик: МК
  ден 600,00 ден 499,00
  Слика на АВТОБИОГРАФИЈАТА НА БЕНЏАМИН ФРЕНКЛИН

  АВТОБИОГРАФИЈАТА НА БЕНЏАМИН ФРЕНКЛИН


  Автор: Бенџамин Френклин
  Издавачка куќа: Арс ЛИБРИС
  ИСБН: 978-608-247-305-5
  Година на издавање: 2015
  Број на страни: 160
  Димензии: 145х207
  Корица: мека
  Јазик: МК
  ден 250,00 ден 212,00
  Слика на ВО КРАЛСТВОТО: МОЈОТ ЖИВОТ ВО СЕМЕЈСТВОТО БИН ЛАДЕН

  ВО КРАЛСТВОТО: МОЈОТ ЖИВОТ ВО СЕМЕЈСТВОТО БИН ЛАДЕН


  Автор: Кармен Бин Ладен
  Издавачка куќа: Арс ЛИБРИС
  ИСБН: 978-608-229-632-6
  Година на издавање: 2014
  Број на страни: 198
  Димензии: 145x205
  Корица: мека
  Јазик: МК
  ден 330,00 ден 280,00
  Слика на ЈАС СУМ МАЛАЛА

  ЈАС СУМ МАЛАЛА


  Автор: Малала Јусафсај, Кристина Лемб
  Издавачка куќа: Арс ЛИБРИС
  ИСБН: 978-608-229-947-1
  Година на издавање: 2015
  Број на страни: 296
  Димензии: 145x205
  Корица: мека
  Јазик: МК
  ден 500,00 ден 425,00
  Слика на МЕСИ: ПРИКАЗНА ЗА МОМЧЕТО ШТО СТАНА ЛЕГЕНДА

  МЕСИ: ПРИКАЗНА ЗА МОМЧЕТО ШТО СТАНА ЛЕГЕНДА


  Автор: Лука Кајоли
  Издавачка куќа: Арс ЛИБРИС
  ИСБН: 978-608-229-713-2
  Година на издавање: 2015
  Број на страни: 320
  Димензии: 205х145
  Корица: тврда
  Јазик: МК
  ден 300,00 ден 255,00
  Слика на МОМЧЕТО МИЛИЈАРДЕР: МАРК ЗАКЕРБЕРГ СО СВОИ ЗБОРОВИ

  МОМЧЕТО МИЛИЈАРДЕР: МАРК ЗАКЕРБЕРГ СО СВОИ ЗБОРОВИ


  Автор: Џорџ Беам
  Издавачка куќа: Арс ЛИБРИС
  ИСБН: 978-608-229-665-4
  Година на издавање: 2014
  Број на страни: 160
  Димензии: 145x205
  Корица: мека
  Јазик: МК
  ден 250,00 ден 212,00
  Слика на НАПОЛЕОН

  НАПОЛЕОН


  Автор: Пол Џонсон
  Издавачка куќа: Арс ЛИБРИС
  ИСБН: 978-608-247-300-0
  Година на издавање: 2015
  Број на страни: 224
  Димензии: 132x190
  Корица: мека
  Јазик: МК
  ден 300,00 ден 255,00
  Слика на НАПРЕД: КАКО СТАРБАКС СЕ БОРЕШЕ ЗА НЕГОВИОТ ЖИВОТ БЕЗ ДА ЈА ИЗГУБИ СВОЈАТА ДУША

  НАПРЕД: КАКО СТАРБАКС СЕ БОРЕШЕ ЗА НЕГОВИОТ ЖИВОТ БЕЗ ДА ЈА ИЗГУБИ СВОЈАТА ДУША


  Автор: Хауард Шулц
  Издавачка куќа: Арс ЛИБРИС
  ИСБН: 9786082293479
  Година на издавање: 2013
  Број на страни: 360
  Димензии: 135х215
  Корица: мека
  Јазик: МК
  ден 330,00 ден 280,00
  Слика на ПЕТАР ВЕЛИКИ

  ПЕТАР ВЕЛИКИ


  Автор: М. С. Андерсон
  Издавачка куќа: Арс ЛИБРИС
  ИСБН: 978-608-247-303-1
  Година на издавање: 2015
  Број на страни: 232
  Димензии: 148x207
  Корица: мека
  Јазик: МК
  ден 350,00 ден 297,00
  Слика на РИЧАРД БРЕНСОН: КАКО ЈА ИЗГУБИВ НЕВИНОСТА

  РИЧАРД БРЕНСОН: КАКО ЈА ИЗГУБИВ НЕВИНОСТА


  Автор: Ричард Бренсон
  Издавачка куќа: Арс ЛИБРИС
  ИСБН: 978-608-229-663-0
  Година на издавање: 2014
  Број на страни: 580
  Димензии: 145x205
  Корица: мека
  Јазик: МК
  ден 550,00 ден 467,00
  Слика на РОНАЛДО: ОПСЕСИЈА ЗА СОВРШЕНСТВО

  РОНАЛДО: ОПСЕСИЈА ЗА СОВРШЕНСТВО


  Автор: Лука Кајоли
  Издавачка куќа: Арс ЛИБРИС
  ИСБН: 978-608-229-706-4
  Година на издавање: 2014
  Број на страни: 256
  Димензии: 205x145
  Корица: мека
  Јазик: МК
  ден 300,00 ден 255,00
  Слика на СЕРГЕЈ БРИН И ЛЕРИ ПЕЈЏ: ОСНОВАЧИТЕ НА ГУГЛ

  СЕРГЕЈ БРИН И ЛЕРИ ПЕЈЏ: ОСНОВАЧИТЕ НА ГУГЛ


  Автор: Стефани Самартино Мекферсон
  Издавачка куќа: Арс ЛИБРИС
  ИСБН: 978-608-229-549-7
  Година на издавање: 2013
  Број на страни: 192
  Димензии: Б5
  Корица: мека
  Јазик: МК
  ден 250,00 ден 212,00
  Слика на ХРУШЧОВ: НА ЧЕЛО НА СССР

  ХРУШЧОВ: НА ЧЕЛО НА СССР


  Автор: Рој А. Медведев и Жорес А. Медведев
  Издавачка куќа: Арс ЛИБРИС
  ИСБН: 978-608-247-306-2
  Година на издавање: 2015
  Број на страни: 182
  Димензии: 130x205
  Корица: мека
  Јазик: МК
  ден 300,00 ден 255,00
  Слика на ЏУЛИЈАН АСАНЖ: НЕАВТОРИЗИРАНА АВТОБИОГРАФИЈА

  ЏУЛИЈАН АСАНЖ: НЕАВТОРИЗИРАНА АВТОБИОГРАФИЈА


  Автор: Џулијан Асанж
  Издавачка куќа: Арс ЛИБРИС
  ИСБН: 978-608-229-648-7
  Година на издавање: 2014
  Број на страни: 320
  Димензии: 145x205
  Корица: мека
  Јазик: МК
  ден 420,00 ден 357,00
  Слика на АЛЕКС ФЕРГУСОН: МОЈАТА АВТОБИОГРАФИЈА

  АЛЕКС ФЕРГУСОН: МОЈАТА АВТОБИОГРАФИЈА


  Автор: Алекса Фергусон
  Издавачка куќа: Арс ЛИБРИС
  ИСБН: 978-608-229-700-2
  Година на издавање: 2014
  Број на страни: 376
  Димензии: 145x205
  Корица: мека
  Јазик: МК
  ден 700,00 ден 595,00
  Слика на АНТИКАНЦЕР: НОВ НАЧИН НА ЖИВОТ

  АНТИКАНЦЕР: НОВ НАЧИН НА ЖИВОТ


  Автор: д-р Давид Серван-Шрајбер
  Издавачка куќа: Арс ЛИБРИС
  ИСБН: 978-608-229-639-5
  Година на издавање: 2014
  Број на страни: 336
  Димензии: 145x205
  Корица: мека
  Јазик: МК
  ден 500,00 ден 425,00
  Слика на МИХАЕЛ ШУМАХЕР: ВРВОТ НА ВЕЛИЧЕСТВЕНОСТА

  МИХАЕЛ ШУМАХЕР: ВРВОТ НА ВЕЛИЧЕСТВЕНОСТА


  Автор: Џејмс Ален
  Издавачка куќа: Арс ЛИБРИС
  ИСБН: 978-608-229-952-5
  Година на издавање: 2015
  Број на страни: 360
  Димензии: 205x145
  Корица: тврда
  Јазик: МК
  ден 300,00 ден 255,00
  Слика на ОПРА

  ОПРА


  Автор: Кити Кели
  Издавачка куќа: Арс ЛИБРИС
  ИСБН: 978-608-229-379-0
  Година на издавање: 2013
  Број на страни: 579
  Димензии: 117х190
  Корица: тврда
  Јазик: МК
  ден 750,00 ден 637,00
  Слика на ПЛЕЈБОЈОТ И СТАОРЕЦОТ: ПРИКАЗНАТА ЗА ЏЕЈМС ХАНТ И НИКИ ЛАУДА

  ПЛЕЈБОЈОТ И СТАОРЕЦОТ: ПРИКАЗНАТА ЗА ЏЕЈМС ХАНТ И НИКИ ЛАУДА


  Автор: Рој Кали
  Издавачка куќа: Арс ЛИБРИС
  ИСБН: 978-608-229-640-1
  Година на издавање: 2014
  Број на страни: 216
  Димензии: 205x145
  Корица: тврда
  Јазик: МК
  ден 300,00 ден 255,00
  Слика на СПОРТСКИОТ АМБАСАДОР НОВАК ЃОКОВИЌ И ПОДЕМОТ НА СРБИЈА

  СПОРТСКИОТ АМБАСАДОР НОВАК ЃОКОВИЌ И ПОДЕМОТ НА СРБИЈА


  Автор: Крис Бауерс
  Издавачка куќа: Арс ЛИБРИС
  ИСБН: 978-608-229-951-8
  Година на издавање: 2014
  Број на страни: 296
  Димензии: 145x205
  Корица: мека
  Јазик: МК
  ден 300,00 ден 255,00
  Слика на AWAKENING CONSCIOUSNESS

  AWAKENING CONSCIOUSNESS


  Title (Цел наслов): Awakening Consciousness: A Complete Guide to Personal and Collective Transformation
  Author (Автор): Katerina Angelovska, Radovan Vitosevic
  ISBN (ИСБН): 978608456989
  Published (Година на издавање): 2019
  Pages (Број на страни): 202
  Dimensions (Димензии): 140/210
  Cover (Корица): Paperback (мека)
  Language (Јазик): English (англиски)
  ден 400,00
  Слика на БУДЕЊЕ НА СВЕСТА

  БУДЕЊЕ НА СВЕСТА


  Цел наслов: Будење на свеста: Комплетен водич за лична и колективна преобразба
  Број на издание: 5
  Автор: Катерина Ангеловска и Радован Витошевиќ
  Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  ИСБН: 978-608-456-9893
  Година на издавање: 2019
  Број на страни: 205
  Димензии: 140/210
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 400,00 ден 299,00
  Слика на ВЛАДЕТЕЛОТ

  ВЛАДЕТЕЛОТ


  Автор: Николо Макијавели
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-241-6
  Година на издавање: 2014
  Број на страни: 142
  Димензии: 125/195
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 250,00
  Слика на ХРОНИКИ

  ХРОНИКИ


  Автор: Боб Дилан
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 9786084577829
  Година на издавање: 2010
  Број на страни: 256
  Димензии: 140 х 205
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 400,00
  Слика на УМРЕН ЧОВЕК

  УМРЕН ЧОВЕК


  Автор: Игор Џамбазов
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-423-6
  Година на издавање: 2016
  Број на страни: 214
  Димензии:140/210
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 400,00 ден 299,00
  Слика на ТРОФЕЈ

  ТРОФЕЈ


  Автор: Весна Петрушевска
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-472-4
  Година на издавање: 2016
  Број на страни: 147
  Димензии: 1125/195
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 299,00
  Слика на ПО ДОЖДОТ

  ПО ДОЖДОТ


  Автор: Раде Шербеџија
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-563-9
  Година на издавање: 2018
  Број на страни: 361
  Димензии: 145/210
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 500,00
  Слика на МОЈАТА ГЕНИЈАЛНА ДРУГАРКА

  МОЈАТА ГЕНИЈАЛНА ДРУГАРКА


  Автор: Елена Феранте
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-436-6
  Година на издавање: 2016
  Број на страни: 329
  Димензии: 140/210
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 550,00
  Слика на МОЈОТ ТАТКО ПАБЛО ЕСКОБАР

  МОЈОТ ТАТКО ПАБЛО ЕСКОБАР


  Автор: Хуан Пабло Ескобар
  Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  ИСБН: 978-608-4569-42-8
  Година на издавање: 2016
  Број на страни: 302
  Димензии: 140/2015
  Корица: Мека
  Јазик: Македонски
  ден 450,00 ден 350,00
  Слика на ИЗДРЖИ, КРАЛИЦЕ

  ИЗДРЖИ, КРАЛИЦЕ


  Автор: Весна и Александар Кираџиеви
  Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  ИСБН: 978-608-4569-60-2
  Година на издавање: 2017
  Број на страни: 306
  Димензии: 140/205
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 390,00 ден 290,00
  Слика на ПРИРАЧНИК ЗА АНТИ АНТИАЛКОХОЛИЧАРИ

  ПРИРАЧНИК ЗА АНТИ АНТИАЛКОХОЛИЧАРИ


  Автор: Игор Џамбазов
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-4506-27-0
  Година на издавање: 2011
  Број на страни: 385
  Димензии: 140/210
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 399,00 ден 290,00
  Слика на ЖИВОТОТ ТЕ САКА

  ЖИВОТОТ ТЕ САКА


  Автор: Лујза Хеј и Роберт Холден
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-6025
  Година на издавање: 2019
  Број на страни: 185
  Димензии: 125/195
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 280,00 ден 220,00
  Слика на НАМЕСТИ СИ ГО КРЕВЕТОТ

  НАМЕСТИ СИ ГО КРЕВЕТОТ


  Автор: Вилијам Х. Мекрејвен
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-696-4
  Година на издавање: 2020
  Број на страни: 138
  Димензии: 140/210
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 250,00 ден 199,00
  Слика на ГОЛ ЧОВЕК

  ГОЛ ЧОВЕК


  Автор: Игор Џамбазов
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-173-0
  Година на издавање: 2013
  Број на страни: 250
  Димензии: 140/210
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 299,00 ден 250,00
  Слика на ОБЛЕЧЕН ЧОВЕК

  ОБЛЕЧЕН ЧОВЕК


  Автор: Игор Џамбазов
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-288-1
  Година на издавање: 2014
  Број на страни: 251
  Димензии: 140/210
  Корица: мека
  Јазик: македонски
  ден 400,00 ден 299,00
  Слика на КАРАНТИНСКИ ПРИКАЗНИ

  КАРАНТИНСКИ ПРИКАЗНИ


  Автор: Џо Наваро
  Издавачка куќа: ТРИ
  ИСБН: 978-608-230-705-3
  Година на издавање: 2020
  Број на страни: 259
  Димензии: 140/210
  Корица: мека
  Јазик: МК
  ден 199,00
  Филтри Close
  Min: ден 199,00 Max: ден 637,00
  ден199 ден637